Last updated: May 18, 2011
Welcome visitor, you are currently not logged in.    Log in »    »

Cei mai buni steroizi

Cei mai buni steroizi, este un mit sau realitate? Exista steroizi care sa fie buni sau care sa aiba rezultate mai bune? Exista steroizi buni, fara indoiala, totusi, rezultatele produse de un anumist steroid si calitatea lor sta exlusiv la baza obiectivelor stabilite inainte de ciclul de steroizi. Acum sa vedem cateva exemple de obiective stabilite pe ciclul de steroizi:

1. Pentru masa musculara/incarcare

Cel mai bun Steroizi pentru incarcare:

  1. Dianabol
  2. Deca Durabolin
  3. Testosteronul (esteri – enanthate, cypionate)
  4. Anadrol
  5. Sustanon 250
  6. Trenbolon
  7. Equipoise

Dupa cum puteti vedea atunci cand incercati sa cresteti in masa musculara este nevoie de steroizi puternici care pot sa produca cel mai bun rezultat in cel mai scurt timp posibil.¬† Fie ca iei 5 sau 10 kilograme in masa muscualara acesti steroizi iti vor scutura universul cu care erai obisnuit pana acum. Cativa dintre acesti sterorizi, cum ar fi Deca Durabolin si Dianabol sunt combinatiile preferate de multe generatii de culturisti. Chiar si in anii ’70 culturistii foloseau Deca and Dbol! Intrebati-l pe Arnold Schwarzenegger despre¬† ciclurile sale de incarcare cu steroizi, si care sunt preferintele lui pentru incarcare, acesta iti va spune cu singuranta ca fara Deca si Dbol nu ar fi ajuns niciodata la performatele realizate in tinerete.

In zilele de astazi tot mai multi culturisti folosesc pentru cresterea in masa musculara Anadrol si Dianabol (care este rau pentru sanatate) precum si Testosteronul cu Deca Durabolin. Nu recomandam  sa se amestece Anadrol si Dianabol pentru ca este nociv pentru ficat, iar pe termen lung sanatatea ta este pusa in pericol. Nu este o combinatie buna a celor mai buni steroizi.

Vei observa trenbolon pe locu 6, care, desigur va atrage critici. Criticii vor fi suparati ca de ce nu este Trenbolon pe locul 1, de ce ar trebuii sa fie? Credinta populara este de parere ca trenbolon este o substanta de taiere / incarcare care ofera castiguri impresionante in masa musculara, cu toate acestea, orice utilizator real de trenbolon va va spune ca injectiile cu trenbolon in fiecare zi nu sunt rezonabile. Nu este posibil sa va injectati singur in fiecare zi trenbolon cu exceptia cazului in care aveti un prag de durere nelimitat (noi nu cunoastem pe nimeni care sa fi putut), astfele ste mai rezonabil sa adaugati trenbolon intr-un ciclu de steroizi deja existent.